Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Başkaca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım anlayışlemleri esnasında kullanıcılara önemlice suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu baplar hayat kurtarmaktadır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına onay verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız bölge kabilinden) ve size geliştirilmiş ve henüz kişisel özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken daha çok bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın ve ivedi gidişat anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu düzen temelı modellerde normal kapı koluna müşabih. 

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bütün yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri cihetiyle baplar pert görmez.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 yangın kapısı zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yukarıda bucak düzlük özellikler; yangın baplarında mevki meydan teknik özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı erdemli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının mevzi alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının öbür bir önemli sebebi bile rastgele bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları muhtevain kolaylıkla açılabilmektedir.

Özellikle duyar ve altın materyallerin olduğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı selim itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan ürkü Grup bünyesında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page